kashmir tørklæde

Kashmir tørklæde - style dit outfit

Kashmir tørklæde - style dit outfit

Kashmir er et super lækkert og eksklusivt materiale. Det er derfor den ultimative luksus med et tørklæde vævet af kashmir. Det er lækkert, fint og blødt og giver dig bare en følelse af at føle dig godt tilpas. Sådan et tørklæde i kashmir er derfor en perfekt gave til en kæreste eller veninde, eller bare til når du lige skal forkæle dig selv lidt ekstra. 

Hvor kommer kashmir fra?

Materialet kashmir kommer fra cashmere gedens fine underuld. Det er den uld, der beskytter gederne mod kulden, som er utrolig slem i Himalaya bjergene, hvor cashmere gederne lever. Om foråret fælder geden, og denne underuld begynder derfor at falde af. Materialet er så eksklusivt, fordi hver ged netop kun producerer 100-160 gram cashmere uld om året. 

Trendy kashmir tørklæder

Kashmir tørklæder er blevet rigtig trendy lige i tiden. På webshoppen PashminaWear kan du finde et stort udvalg af tørklæder heri blandt tørklæder af materialet kashmir. De har rent faktisk Danmarks største udvalg af kashmir tørklæder. De fås i utrolig mange fine farver og mønstre, så du kan shoppe netop det, der passer bedst til din jakke eller dit sæt tøj.

Det er bare med at gå på opdagelse! Du kan helt sikkert finde noget lækkert til dig selv eller til en god gave. Se hele udvalget, og find et flot kashmir tørklæde.

Style dit outfit med et kashmir tørklæde

Du kan style dit outfit med et tørklæde i kashmir til mange lejligheder – både til hverdag og til fest. Du kan vælge en farve eller et mønster, der går godt til den jakke, som du oftest bruger. Du kan også vælge et farverigt kashmir tørklæde, som du vil bruge som tilbehør til dit outfit, så det kommer til at stråle lidt mere.

Når du shopper dine kashmir tørklæder ved PashminaWear får du altid fri fragt, samt ombytning hvis tørklædet ikke lige falder i din smag.