dødsbo

Lad en marskandiser opkøbe dødsbo

Lad en marskandiser opkøbe dødsbo

editorial

Når man som efterlevende står midt i sorgen over et dødsfald, kan det godt virke ganske umenneskeligt at skulle tage stilling til alle de opgaver som følger i kølvandet på et sådant. Man har måske behov for at støtte sig til andre pårørende og bruge tid på refleksion og eftertanke, og frem for alt mindes den afdøde, som man savner.

Således kan opgaven med rydning af dødsbo virke særdeles uoverkommelig. Man har måske minder fra den lejlighed eller det hus i hvilken den afdøde boede forud for dødsfaldet. Måske var der oven i købet tale om éns barndomshjem, eller en bolig tilknyttet mange oplevelser fra éns liv.

Opgaven med at skulle rydde op i den afdødes personlige ejendele og bortskaffe diverse effekter er, forståeligt nok, i overkanten for de fleste. Og derfor er det en rigtig god idé at få professionel hjælp til formålet.

Hvor får jeg hjælp til tømning af dødsbo?

Du vil altid kunne få hjælp til rydning eller opkøb af dødsbo hos en marskandiser som har autorisation til håndtering af denne type opgaver. Når du bede om hjælp til rydning af dødsbo hos en marskandiser vil du altid blive mødt med forståelse og respekt uanset dødsboets størrelse og karakter.

En dygtig og erfaren marskandiser ved hvad der er på spil for dig, og vil på bedste beskub hjælpe dig med at tilrettelægge opgaven således at du får den bedst mulige oplevelse. Der vil altid blive udfærdiget en kontrakt omkring de forhold som skal gøre sig gældende i forbindelse med rydningen af dødsboet og bortskaffelsen af diverse effekter. Ønsker du ikke selv at beholde noget fra det pågældende dødsbo kan din marskandiser tilbyde at opkøbe hele boet og selv forestå salg eller bortskaffelse af alle emner.

Du kan få hjælp til rydning af dødsbo i København hos Marskandiseren i Store Kongensgade – læs mere på https://www.dødsbo-rydning.dk/