mad ud af huset

Lækker og velsmagende mad ud af huset fra danskernes foretrukne cateringfirma

Lækker og velsmagende mad ud af huset fra danskernes foretrukne cateringfirma

editorial

Skal der festes igennem her til sommer, og skal festlighederne foregå i familiens egen have? Så kan du med fordel bestille mad ud af huset og på den måde undgå at skulle bruge flere dage i køkkenet.

Hvor kan jeg bestille lækker og billig mad ud af huset?

Uanset hvor i landet din fest skal afholdes kan du altid bestille mad ud af huset hos det danske catering firma Kokken og Jomfruen. Kokken og Jomfruen har igennem fem årtier forsynet glade og tilfredse kunder med velsmagende menuer og retter til fester, receptioner og lignende sammenkomster. Kokken og Jomfruen er i den grad fulgt med tiden. Det betyder at du hos Kokken og Jomfruen ikke blot kan bestille de mest kendte suppe, steg og is menuer.

Det er faktisk muligt hos Kokken og Jomfruen at sammensætte kreative og inspirerende menuer og anretninger som for eksempel kan bestå af tapas, charcuterie, antipasti og andre småretter og hapser som især er velegnede til buffet. Du kan sågar bestille en lækker brunch ud af huset hos Kokken og Jomfruen til din sammenkomst i de tidlige dagtimer.

Når du bestiller brunch ud af huset hos Kokken og Jomfruen vil du kunne vælge imellem et hav af brunch klassikere i kombination med diverse pålæg og lune småretter. Du vil kunne sammensætte din brunch ud af huset så den matcher såvel dine præferencer og antallet af gæster.

Hos Kokken og Jomfruen får du en brunch der er så billig per kuvert at du ikke selv ville kunne fremstille tilsvarende. Og så slipper du for selv at skulle knokle i køkkenet hele morgenen for at tilberede en lækker brunch når du i stedet vælger en brunch ud af huset fra Kokken og Jomfruen.

Du kan læse mere, og bestille mad ud af huset til din næste fest på Kokken og Jomfruens hjemmeside kokken-jomfruen.dk.