label m

Leg med dit hår med kvalitetsprodukter til styling fra label.m

Leg med dit hår med kvalitetsprodukter til styling fra label.m
Dit hår er noget af det første, folk lægger mærke til, og din frisure udstråler i højeste grad både personlig stil og temperament. At farve sit hår permanent er en stor beslutning – især hvis det drejer sig om en markant farve, der ikke fremkommer naturligt. Desuden er permanent farvning ofte skadeligt for håret, og fortryder du tager det lang tid før farven gror ud – hvilket sjældent ser særlig godt ud.
 
Det lækre kvalitetsmærke, label.m, har udviklet en række produkter, der giver dig mulighed for at farve dit hår blot for en enkelt dag – hvad enten du ønsker striber, spidser eller helfarve.
 
Produkterne hedder “Powder Spray” og fås i forskellige farver. Anvendelsen er simpel; flasken rystet godt inden brug, hvorefter pulveret sprayes i tørt hår. Lad herefter farven tørre. Farven kan vaskes ud ved almindelig hårvask – lettere bliver det ikke!
 
Ønsker du hårfarve med en metallisk glans, prøv da deres “Highlighting Toner”, der ligeledes er en farvespray. Med denne spray kan du lave ekstra sjove effekter – du kan eksempelvis opdele dit hår og spraye punktvis for at give en mere intens farve, herefter påfører du produktet i lag indtil det er fugtigt og afslutter behandlingen med almindelig føntørring.
Spayen påføres med en afstand på omtrent 20 centimeter.

Mangler du andre typer af styling produkter, så har label.m også et væld af byde på.

Prøv for eksempel deres “Powder To Wax”, der er en let pulver, der ved påføring omdannes til en cremet voks. Dit hår vil få tilført god tekstur og en mat finish. Du vil opleve, at der ikke efterlades grimme hvide streger eller fedtrester, hvilket ellers ofte kan være et problem med hårvoks. 

Pulveret rystes ud i dine håndflader, hvorefter du gnider dem sammen – og med ét har du en lækker og cremet voks. Brug den i vådt hår for at få et lettere hold og i tørt hår for ekstra tekstur.

Alle produkter fra label m kan købes på smukkere.dk til favorable priser – bestil allerede idag!