bolig

Lejeboliger i Nordjylland

Lejeboliger i Nordjylland

editorial

På boligjagt i Nordjylland?

Boligmarkedet kan være lidt af en jungle, og ofte er der rift om de lejemål, der har en god placering, er rummelige og kan lejes for overkommelige priser. Står man tilmed og mangler en bolig her og nu, må man ofte gå på kompromis, da det helt rigtige lejemål jo sjældent hænger på træerne.

Er du på boligjagt i Nordjylland, kan det være, at du skal tage et kig hos Nørresundbys Boligselskab. De har en lang række lejemål på forskellige placeringer, og en del af lejemålene er tilmed ledige her og nu.

Forskelligartede lejemål til gode priser 

Nørresundby Boligselskab byder både på lejligheder og rækkehus med to, tre og fire værelser. Lejemålene har blandt andet placering i Nørresundby, Sulsted og Aalborg m.m., og selskabet udlejer desuden plejeboliger i Nørresundby og Sulsted samt ungdomsboliger. Opskrivning til disse ungdomsboliger er ganske gratis. 

De almene lejemål findes i en lang række afskygninger, og uanset om du er til lejligheder med central placering ved torvet i Nørresundby eller rækkehus nær idylliske naturområder i Vodskov, findes det hos Nørresundby Boligselskab. Mange af boligerne har helt nye køkkener og særdeles gode faciliteter. På selskabets hjemmeside https://www.nrsb-boligselskab.dk/ finder du en overskuelig oversigt over de mange boliger, du kan leje, og her finder du desuden al relevant information om de forskellige lejemål, deres placering, faciliteter, nærliggende indkøbsmuligheder, transportmuligheder og eventuelle skoler og lignende. Heraf fremgår naturligvis også huslejepriser og estimeret ventetid på de boliger, du kan skrive dig op til. Såfremt du er akut boligsøgende finder du under punktet “Ledige boliger” de lejemål, som står ledige allerede nu. 

Nørresundby Boligselskab er desuden i besiddelse af skønne ferieboliger ved Vesterhavet, som udlejes til beboere i selskabets lejligheder. Hermed har du som beboer i selskabets lejeboliger adgang til en lækker og billig base på din næste ferie, hvilket jo ikke er nogen dårlig bonus!