cheesecake

Lok andre med på den cheesecake

image

editorial

En cheesecake smager altså bare fremragende, når den bliver lavet ordentligt, og måske er det noget, som du er blevet rigtig god til, fordi du har fulgt en god opskrift og lavet den mange gange.

Det lille problem er bare, at den smager så godt, at du altid får lavet for meget af den, og den skal jo ikke gå til spilde, så du ender med at spise den hele selv.

Men du ved så også, at du ikke får motioneret nok eller spist noget tilsvarende sundt, så alle de kalorier kommer til at sætte sig på dig.

Og så ser det også lidt uheldigt ud for dig selv, at du ender med at sidde der og æde en hel cheesecake for dig selv – alt for tit.

Men man skal jo også leve godt, men de bedste oplevelser sker jo som regel sammen med andre mennesker, så måske er det mere med at invitere en person på besøg, så I kan spise din hjemmelavede cheesecake sammen.

En cheesecake nydes bedst i godt selskab

Her er jo ikke tale om, at du lokker folk i fordærv, for det kan jo bare være en åben invitation, hvor du godt ved fra morgenstunden, at du vil lave en cheesecake denne dag.

Så kan du invitere naboen over, din kæreste eller ringe til en veninde, du ikke har set længe, for ofte skal man gerne have en undskyldning for at ses, og det er jo en herlig anledning, hvis man kan gøre det over sådan en cheesecake.

Noget af det bedste er jo især, at du så ikke ender med at spise den alene, og så får en, du kender, også nydt godt af, hvor god du er blevet til at lave den cheesecake.

Og skulle du så få dage senere have lyst til en cheesecake igen, så kan du bare invitere en anden person forbi!