sap konsulenter, sap rekruttering, freelance konsulenter, rekruttering

Med en rekruttering er der en stor chance for at få fat i den rette

Med en rekruttering er der en stor chance for at få fat i den rette

editorial

Lad os antage, at du skal bruge en freelance IT konsulent til en bestemt opgave.

Det kan sagtens være, at det kommer på tale senere, at der er flere opgaver, der skal laves, men lige nu er det en enkelt opgave, som du søger en kyndig til at klare.

Du har ikke den fornødne IT-ekspertise selv eller en medarbejder, der kan tage sig af den opgave, og det er da heller ikke noget, som der er brug for at have en fast ansat til at tage sig af.

Derfor er det ikke en person, der skal indgå i et direkte team udover en vejleder, der står for, at det her projekt kommer i hus tids nok og efter de betingelser, som man har sat for det.

Den IT-konsulent kan måske endda arbejde hjemmefra det meste af tiden, så man bare lige møder ind en gang eller to for at se, hvad virksomheden er for en størrelse, og så man kan sætte ansigt på dem, man arbejder for.

sap konsulenter, sap rekruttering, freelance konsulenter, rekruttering

Rekrutteringen skaffer den fornødne hjælp

Men man skal have nogle, der kan hjælpe med at finde den her freelance IT konsulent, for det kan sagtens være, at man kan finde fora og freelance-baser, hvor der er et mylder af den slags mennesker, men man skal jo finde den rigtige.

Det kan et rekrutteringsfirma hjælpe med at sortere i, og det måske er det endda et helt andet sted fra, hvor de finder den her IT-hjælp.

De kan ligge inde med et kartotek over nogle personer, der kan passe til den her opgave, eller også har de erfaring med, hvor man finder den slags mennesker henne.

Som chef for et firma betyder det, at man ikke skal bruge tid på at finde den rette kandidat, og så er der også en større chance for, at man finder den rette hjælp, fordi man tager fat i nogle, der ved, hvor man skal kigge efter den slags.