Mitsubishi varmepumper

Mitsubishi varmepumper - for en grønnere bolig

Mitsubishi varmepumper - for en grønnere bolig

editorial

Er du blandt de mange danskere, som ønsker at hoppe med på den klimavenlige bølge og bidrage positivt til den grønne omstilling? Så bør du kigge på måden, hvorpå du opvarmer din bolig.

Bor du i eget hus, og varmer du dette op ved hjælp af et fyr eller dyre elektriske radiatorer kan du overveje at skifte til en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe. På den måde sparer du ikke blot op imod 70 procent af dine årlige udgifter til opvarmning. Du mindsker også dit globale CO2 aftryk, og giver dermed din husstand en mere klimarigtig profil.

Hvilken type varmepumpe er bedst?

Når du skal vælge varmepumpe til din bolig skal du først og fremmest kigge på din nuværende opvarmnings metode. Bliver dit hus opvarmet ved hjælp af vand, som varmes op af et fyr, kan du med stor fordel erstatte fyret med en luft til vand varmepumpe. I hvert fald hvis du er glad for vandvarme, og ønsker at beholde denne opvarmnings metode.

Hvor kan jeg købe Mitsubishi luft til vand varmepumper?

Hvis du er i markedet efter en af de solide og drift sikre luft til vand varmepumper fra det anerkendte brand Mitsubishi kan du finde hvad du søger hos Dansk Varme.

Dansk Varme er leveringsdygtig i en lang række af de populære Mitsubishi luft til vand varmepumper og kan samtidig være behjælpelige med at vælge en varmepumpe i netop den størrelse og med den kapacitet du skal bruge for at kunne opvarme såvel brugsvand som cirkulations vand til hele huset. Du går sjælden t galt i byen med en Mitsubishi luft til vand varmepumpe – og når du køber den hos Dansk Varme får du samtidig den bedste varmepumpe service.

Se det store udvalg af moderne Mitsubishi luft til vand varmepumper hos Dansk Varme på hjemmesiden.