parfume

Parfume har mange funktioner - læs mere om parfumen og dens historie her

Parfume har mange funktioner - læs mere om parfumen og dens historie her

editorial

Personlig hygiejne har altid haft en vigtig plads hos mennesket. Helt tilbage til det gamle Ægypten har vi gjort ting for at fremstå bedre over for andre. Det gælder ikke kun om at behage synet hos andre – men også lugtesansen. Man siger, at lugtesansen er en af de mest kraftfulde, især når det gælder hukommelse. Det er også en afgørende faktor, når vi skal vælge partner eller bare generelt vurdere, om vi kan lide en person eller ej. Det er en ubevidst og instinktiv ting, at vi lugter til andre mennesker og lader det påvirke vores mening om dem. Derfor er det ikke underligt, at parfume har været og er populært over hele verden. Hvilken parfume du vælger, siger nemlig en masse om dig og kan også have indflydelse på, hvordan andre ser dig.

Det er rart at dufte godt

Parfume kan noget helt særligt. Det er i dag ikke kun ældre kvinder, der gør brug af duftevand, inden de skal ud af døren. Stort set alle bruger parfume, måske ikke hver dag, men i hvert fald en gang imellem. Det skyldes, at det ikke kun er rart for andre, når vi dufter godt – det giver også en bedre følelse hos os selv. De fleste vælger en parfume med en duft, som de selv synes er utroligt lækker, fordi det skaber en følelse af selvtillid og velvære.

Find din signaturduft

Det er ikke kun det at påføre parfume, som er populært. Det er også en sjov og spændende proces at prøve forskellige parfumer og finde netop den duft, som du synes allerbedst om. På den måde kan du finde frem til en signaturduft, som får andre til at tænke på netop dig. I dag er der mange mærkere og navne at vælge imellem inden for parfume, så der er rigeligt at se nærmere på.