webhotel

Professionelt webhotel til små penge

Professionelt webhotel til små penge

editorial

Leder du efter hosting til virksomhedens hjemmeside eller din nye webshop? Så kan du med fordel vælge Simply.com.

Hvem er Simply.com?

Simply.com er en dansk udbyder af webhotel løsninger. Før i tiden var Simply.com kendt under navnet UnoEuro, og i særdeleshed berømt for sine billige webhotel pakker. Det er således kun navnet der har ændret sig.

Simply.com leverer stadig webhoteller i forskellige størrelser til særdeles rimelige priser. Du vil altid kunne finde en webhotel løsning som matcher dine ønsker og din virksomheds behov for hosting. Og så er service altid i top hos Simply.com.

Hvilket Simply.com webhotel skal jeg vælge?

Simply.com tilbyder fire forskellige typer webhotel. Den billigste af disse hedder Basic Suite og er perfekt for dig som har brug for at få hostet en lille hjemmeside.

Med en Basic Suite har du masser af plads til såvel hjemmeside og til din email konto. Du har ubegrænset båndbredde og kapacitet til at håndtere moderate trafikmængder. Og så koster en basic Suite fra Simply.com under en tier om måneden.

Til de lidt mere omfattende websites som forventer lidt tungere trafik og flere brugere findes Standard Suite og Pro Suite. Her får du mere plads til dine email konti samt flere GB at gøre godt med i forbindelse med oprettelse af hjemmeside eller webshop. Og du får adgang til mere hukommelse på serveren.

Den mest professionelle hosting løsning hos Simply.com hedder Enterprise Suite. Her kan du – stadig formedelst en ganske fair månedlig pris – sagtens hoste en webshop med mange kunder. Og du får med en Enterprise Suite op til 2048 MB hukommelse.

Samtlige webhoteller hos Simply.com leveres med one click installation af et cms efter eget valg, for eksempel Joomla!, WordPress, Magento eller Drupal. Og til Såvel Entreprise som Pro Suite følger der telefonsupport med i pakken.

Læs mere om webhosting på Simply.com