genvexanlæg

Sådan får du et bedre indeklima

Sådan får du et bedre indeklima

Har man et dårligt indeklima, kan det ofte straks mærkes. Luften er tyk og varm, og det føles ikke rart at trække vejret. Kunne du også godt tænke dig et bedre indeklima? I så fald er der heldigvis flere ting du kan gøre allerede idag for at opnå netop dette. Læs bare med, og bliv inspireret.

Luft ofte ud

Den bedste kur mod dårligt indeklima lige nu, er at lufte ud. Åbn vinduerne i 5 minutter, og mærk hvordan den friske luft gavner. Gør det til en vane at lufte ud flere gange dagligt. Jo oftere du lufter ud, jo bedre vil indeklimaet føles. 

Køb luftrensende planter

Der er ikke noget mere hyggeligt end planter, vel? Udover at det er rart at se på noget grønt, så har planter også en vigtig funktion, som kommer et dårligt indeklima til hjælp: De er nemlig luftrensende. Placér derfor planter i rummet, og mærk hvordan det hjælper på luftkvaliteten.

Nogle plantearter er mere luftrensende end andre, så man kan med fordel undersøge dette nærmere, og derefter vælge planter, som virkelig gør en forskel for luftkvaliteten.

Investér i bedre ventilation

Den permanente og bedste løsning for at opnå bedre luftkvalitet, er selvfølgelig at investere i at få lavet bedre ventilation. Ved at få indsat eksempelvis et ventilationsanlæg vil du hurtigt kunne fornemme en stor forskel på luftkvaliteten. 

Ja, i jagten på bedre luftkvalitet, er et ventilationsanlæg bestemt den bedste løsning. Hos byg.agx.dk kan du læse mere om hvad det kan gøre for dig at få lavet bedre ventilation af et professionelt firma. Vælger du denne løsning fra byg.agx.dk, vælger du en permanent løsning, som vil sikre dig et godt indeklima, uanset hvad rummet bruges til. Luftkvalitet er vigtigt, og det er uanset om det er på kontoret, derhjemme i stuen, eller et helt tredje sted!