led indbygningsspot

Sådan får du mere lys i dit hjem

Sådan får du mere lys i dit hjem

editorial

Hvis dit hjem føles mørkt, og det godt kunne trænge til noget mere lys, så er der heldigvis en masse løsninger til dette. Dårlig belysning i hjemmet kan påvirke dig på mange punkter, og det er derfor essentielt at have god belysning derhjemme. Du kan gøre mange ting, for at få mere lys ind i dit hjem i løbet af dagen. Hvis du ikke kender til mulighederne, og gerne vil have lidt inspiration, så har vi lavet en liste med tre måder, hvorpå du kan få mere lys i hjemmet. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

image

Større vinduer

Hvis du føler, at du får for lidt lys ind i dagtimerne, så kan en mulighed være at få installeret større vinduer i dit hjem. Især i de rum, der på grund af placeringen ikke får lige så meget sollys ind, som de rum, der vender mod solen i dagtimerne. Hvis du ikke ønsker at skifte vinduerne i dit hjem ud, så kan du også få lavet glasvægge eller døre, der gør det muligt at få lys ind i flere rum. Dermed føles de forskellige rum ikke så opdelte, og dagslyset kan nå ind i flere rum. 

Led lys

Hvis du ønsker mere privatliv, uden for store vinduer, så kan du gøre brug af forskellige lamper i hjemmet. Du kan få synlige lamper, der kan stå rundt omkring i hjemmet. Du kan også vælge at få indbygningsspot i loftet. Disse giver mere plads i hjemmet, da de blot skal sættes op i loftet, og dermed ikke fylder så meget. Du kan vælge at placere disse spots overalt i hjemmet. 

Levende lys

Hvis gerne vil kunne se noget om aftenen, men samtidig ønsker lidt mere hygge i hjemmet, så kan du gøre brug af levende lys. Levende lys er blandt andet stearinlys, du kan have stående rundt omkring i hjemmet, hvilket giver en hyggelig stemning.