facadeskilte

Sådan vælger du et skiltefirma

Sådan vælger du et skiltefirma

editorial

Hvis tiden er inde til, at du skal have lavet et facadeskilt til din virksomhed, så vil du opleve én ting. Den ting er, at der er mange om buddet, når du skal finde et match til netop jer. Det kan derfor også være svært at vide, hvad man præcis skal kigge efter, når man skal finde et skiltefirma. 

Herunder kan du læse mere omkring nogle af de ting, du kan holde øje med, hvis du ønsker et facadeskilt. 

Er firmaet gode til at behovsafdække? Med andre ord – er de gode til at hjælpe jer i den retning I ønsker. Og er de i stand til at lytte til de behov, I kommer med? Det er nemlig mange forskellige typer af skilte, som man kan vælge mellem, og nogle er mere ideelle end andre ift. den bygning, man har. Et facadeskilt kan eksempelvis være en god mulighed for synlighed, da denne type skilte ofte er store og kan ses på lang afstand. Hvis du derfor ønsker, at jeres virksomhed nemt skal kunne ses, så vil det eksempelvis ikke være ideelt med et udhængsskilt, som ofte vil være væsentligt mindre. Desuden så er det også vigtigt, at man forholder sig til, om man ønsker synlighed med et facadeskilt, når det er mørkt. Det kan eksempelvis være meget relevant, hvis jeres åbningstider er lange og om aftenen. Her kan det være ideelt at investere i et lysskilt, som kan ses på lang afstand og ses selv når det er mørkt. 

Derudover er der naturligvis også et økonomisk aspekt, som der skal tages højde for. Det kan derfor også være en idé, at man indhenter uforpligtende tilbud hos udvalgte firmaer, som man finder interessante. På den måde kan man hurtigt få et økonomisk overblik over, hvad det vil koste. Du kan læse mere her