Malerfirma Kokkedal

Sæt boligen flot i stand med hjælp fra dit malerfirma i Kokkedal

Sæt boligen flot i stand med hjælp fra dit malerfirma i Kokkedal

editorial

Det er altid sjovt og spændende at flytte til en ny bolig. Alle medlemmer af familien glæder sig til at sætte deres egne personlige præg på stuer og værelser, og dermed gøre huset eller lejligheden til et hjem. Men før du begynder at flytte møbler, tæpper og anet løsøre ind i den nye bolig, bør du overveje, om den ikke kræver en smule istandsættelse først. Det er trods alt sjovest at flytte ind, når alle spor fra tidligere beboere er slettet, og huset eller lejligheden virker ny og frisk.

Få malet lofter og vægge, når du flytter til nyt

Måske har du allerede tænkt tanken, og samtidig vurderet, at det kan I da bare klare når I er flyttet ind. Her skal du huske, at det er noget nemmere at komme til for eksempel at slibe gulve eller male lofter og vægge samt indvendigt træværk, når stuer og værelser ikke er fyldt med tunge møbler. Derfor er det en rigtig god idé at renovere boligen forud for indflytning – og at få arbejdet udført af professionelle fagfolk.

Hvorfor kan jeg ikke selv male min nye bolig?

Der er intet i vejen for, at du selv kaster dig ud i malerarbejdet på egen hånd. Men du skal være forberedt på, at dette godt kan være mere omfattende end du måske tror. Der kan være gammelt tapet, som skal fjernes før malerarbejdet kan påbegyndes. Hvis pudset under tapetet er i forfald, kan det være nødvendigt at spartle væggene op på ny. Under alle omstændigheder skal væggene have mere end én gang maling, hvis denne skal dække ordentligt. Og så kigger du pludselig på mange dages fuldtids arbejde med pensel og maler rulle.

Få et godt tilbud hos din lokale maler

I stedet kan du med fordel overlade malerarbejdet til dit lokale malerfirma i Kokkedal – læs mere på Malerkanonen.dk