citronfromage

Server lækker citronfromage til fødselsdagen

Server lækker citronfromage til fødselsdagen

editorial

Hvis du snart skal holde fødselsdag, har du måske spekuleret over, hvad du skal lave af mad til dagen. Det kan være svært at finde ud af, da der er så meget forskelligt at vælge imellem. Når du vælger mad, kommer det selvfølgelig også helt an på, hvad du gerne vil opnå med den. Skal det være en nem mad, som du hurtigt kan sammensætte, når du kommer hjem fra arbejde? Eller skal det være noget, der virkelig har wow-faktor, og hvor dine gæster vil rose din mad til skyerne?

Lige meget hvilken form for mad du er på jagt efter, kan det være en god ide for dig, at du vælger at servere citronfromage til dessert til din fødselsdag. Den er netop meget nem at lave, så du kan lave den dagen i forvejen og så bare have den stående på køl. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om den, når du kommer hjem fra arbejde og har travlt med at skulle forberede forret og hovedret. 

Retten kan dog også sagtens laves, så den imponerer dine gæster, og så den virkelig har wow-faktor. Det kan for eksempel være ved, at du anretter den dekorativt i små glas, eller at du pynter den store portion på en smuk og indbydende måde. Det kan for eksempel være ved, at du kommer flødeskum ovenpå i et sirligt mønster, eller at du dekorerer med chokoladeknapper eller figurer. 

Citronfromage er en gammel ret, og der er derfor også mange forskellige måder for dig at lave den på. Hvis du er på udkig efter en nem opskrift, der holder hver gang, er det en god ide for dig, at du ser nærmere på dk-kogebogen.dk. Der har de et væld af gode opskrifter og blandt andet også flere på citronfromage. En af de bedste opskrifter er denne her https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/3934/citronfromage