bdsm

SEX MØBLER - EN KORT GUIDE

SEX MØBLER - EN KORT GUIDE

editorial

Sexmøbler kan være alt fra en simpel skumtrekant til et møbel der er designet til formålet – som en sexgynge – eller noget der ser ud som om det hører hjemme i et fangehul. Den dårlige nyhed er, medmindre du er DIY praktisk og kan lave dine egne, kan sexmøbler være en temmelig dyr investering.

Lad os se på hvilke slags møbler der er derude der vil hjælpe dig med at foretage et velinformeret køb.

HVAD ER SEX MØBLER?

Det er simpelthen bare møbler der gør din seksuelle oplevelse endnu bedre.

De kan give en ekstra spændende oplevelse, gøre visse stillinger nemmere, eller hjælpe dem med handicap eller skader.

Hvad kan man få?

Trekanter af skum – Disse kan være med til at understøtte din krop, hvis du skal opretholde en stilling i længere tid. De kan også bruges til ikke-seksuelle formål. Du bliver nødt til at købe mere end en (i forskellige størrelser), hvis du vil have så meget alsidighed som muligt – bare husk at de nogle gange er dyre. Til gengæld er de nybegynder venlige.

Senge – Det kommer måske ikke som en overraskelse, men vi taler ikke om den i dit soveværelse. Senge der er lavet til sex i stedet for søvn, er normalt oppustelige ELLER specialfremstillet til at have mulighed for at vedhæfte begrænsninger.

Specialiteter – Der er specielle lagner og puder, du kan købe for at tilføje lidt ekstra til dine sexlege og fantasier eller til let og elegant oprydning efter (hvis du planlægger at gøre noget beskidt).

Stole – Gør plads, der giver mulighed for en person til at sidde mens en anden ligger på ryggen og udfører oralsex. En kiste har det samme formål, men her kan låse eller fastholde sin partner.

Troner – Kan inkluderes i bondage møbler eller dronning stole, hvis de ændres i overensstemmelse hermed (samt høj-ryg stole lavet til at se kongelige ud – disse kan bruges til rollespil).

Læs mere om sex møbler her https://lovebuddy.dk/sex-moebler-bondage-bdsm-sm-moebler/