boligadvokat hellerup

Sikker og tryg bolighandel med boligadvokat i Hellerup

Sikker og tryg bolighandel med boligadvokat i Hellerup

editorial

Har du og din familie været bolig søgende i meget lang tid, er der ikke noget at sige til, hvis I kommer til at handle overilet og underskrive købsaftalen i ren og skær frygt for, at drømmeboligen bliver snuppet for næsen af jer. Men der er ikke nogen grund til at bekymre sig for, om boligdrømmen skulle gå hen og udvikle sig til et mareridt – for købsaftalen er sandsynligvis behæftet med et såkaldt advokatforbehold, og så er det bare om at få kontakt til boligadvokaten hurtigst muligt.

Hvad kan boligadvokaten hjælp mig med?

Et advokatforbehold har typisk en varighed på fjorten dage. I denne tid kan advokaten nå at læse al den dokumentation igennem, som måtte indeholde forhold, som kunne tænkes at have mulig indflydelse på din beslutning. Af den til boligen hørende dokumentation kan man nemlig udlede diverse fejl og mangler på selve bygningen, eventuelle pågående sager i boligen (for eksempel verserende sager vedrørende fremleje), eller klausuler, som du selv kunne risikere at have overset. Desuden kan der være planer i lokal området, som kunne påvirke boligens værdi, for eksempel nybyggeri eller andre typer projekter.

Du kan ikke regne med, at ejendomsmægleren oplyser dig om alle disse forhold, hvis vedkommende ikke er forpligtet til det. Ejendomsmæglerens job er at sælge boliger, og han eller hun tjener sin provision per solgte bolig – ikke på at vejlede køberne. Derfor bør du alliere dig med et modstykke til ejendomsmægleren – og et sådant modstykke er en boligadvokat. Med en dygtig boligadvokat kan du undgå at komme galt af sted ved køb af hus eller lejlighed.

Hvor finder jeg en dygtig boligadvokat?

Hvis du er i markedet efter en ny bolig, kan du lige så godt finde din boligadvokat Hellerup med det samme. Hos eboligadvokat.dk finder du udelukkende dygtige og kompetente boligadvokater, som står klar til at hjælpe dig med at få din boligdrøm opfyldt.