boligadvokat albertslund

Sikkert boligkøb med dygtig boligadvokat i Albertslund

Sikkert boligkøb med dygtig boligadvokat i Albertslund

editorial

At købe bolig er en af de største beslutninger, du træffer i løbet af dit liv. Et boligkøb er ikke på nogen måde en let sag – for det første er det en stor beslutning, som kommer til at vedrøre mange år af dit fremtidige liv, og for det andet er der tale om en særdeles tung beslutning rent økonomisk. Når du køber et nyt hus eller en ny lejlighed, er der som regel tale om et sted, hvor du skal bo de næste mange år af dit liv. Og så er det virkelig ærgerligt at finde ud af, at du har købt katten i sækken, når det først er for sent.

Undgå grimme overraskelser med et advokatforbehold

Hvis du vil være helt sikker på, at du ikke kommer til at foretage dig noget overilet – for eksempel købe en lejlighed, som kan vise sig at være for dyr for dig, eller et hus, som kan risikere at falde i værdi – bør du alliere dig med en dygtig boligadvokat. Dernæst bør du sikre dig, at købsaftalen er indbefattet af et advokatforbehold. Et advokatforbehold vil typisk have en længde på 14 dage, inden for hvilket tidsrum din boligadvokat vil kunne gennemgå al relevant dokumentation i forhold til boligen og dens omgivelser.

På den måde vil boligadvokaten kunne afdække forhold, som kan påvirke din beslutning om købet af boligen. Dette kan for eksempel være planlagte projekter i foreningen, som vil forårsage en stigning i fællesudgifterne, hvilket vil på direkte indflydelse på din økonomi. Eller det kan være kommunale bygge eller anlægs projekter, som kan få din boligs værdi til at falde inden for overskuelig fremtid.

Find din boligadvokat på eboligadvokat.dk

Der ud over hjælper din boligadvokat dig med tinglysning af skøde samt diverse andre dokumenter. Hos eboligadvokat.dk kan du booke et uforpligtende møde, og finde en billig boligadvokat.