brygudstyr

Skab din egen øl med det rette brygudstyr

Skab din egen øl med det rette brygudstyr

editorial

Øl har opnået stor popularitet igennem de seneste tyve år. Selvfølgelig har øl altid været populært, men der har aldrig været så stort og mangfoldigt et udvalg af øl typer som vi ser det den dag i dag.

Derfor har øl vundet langt bredere indpas end førhen, og øl har i mange situationer erstattet de fine vine som tilbehør til bestemte retter. Det er efterhånden lige så almindeligt for en restaurant at have et velassorteret ølkort som et vinkort. Og også ude i de små hjem nydes kvalitets øl i næsten lige så stort omfang som rød, hvid og rose vin.

Bliv din egen brygmester med det rette brygudstyr

Samtidig er de såkaldte mikro bryggerier begyndt at skyde op som paddehatte over hele det danske land. Hvert år kommer hundredevis af nye, lokale bryggerier til, og i tusindvis af nye øltyper. Disse sælges i stor stil i lokale dagligvare butikker og i supermarkeder samt på kroer og restauranter i nærheden. Og hvert mikro bryggeri har sit eget særpræg og sin unikke signatur.

Men det stopper ikke dér. Det er faktisk muligt for helt almindelige mennesker at gøre såvel de store bryghuse som de mindre mikro bryggerier kunsten efter. Det kræver blot det rette brygudstyr og en passion for de gyldne dråber.

Er du således lidt hooked på tanken om at brygge din egen velsmagende øl, er det faktisk nemt at komme i gang. Du skal blot finde en forhandler af brygudstyr i høj kvalitet – for eksempel Albryg. Albryg er en online butik som forhandler bryganlæg og andet udstyr til ølbrygning fra anerkendte brands og producenter. Hos Albryg kan du finde alt fra nybegynder udstyr – for eksempel Brew Kits og begynder sæt – til semi professionelle bryganlæg med stor kapacitet.

Du kan se hele udvalget af brygudstyr i den online shop på https://www.albryg.dk/brygudstyr