Mode

Skab et eksklusivt look med guldsmykker

Skab et eksklusivt look med guldsmykker

editorial

Stil er en individuel ting, og det gælder selvfølgelig også for vores smag inden for smykker. Derfor giver smykker og accessories dig en unik mulighed for at gøre din stil unik og skabe et helt personligt udtryk til både hverdag og fest.

Varmt, stilrent og eksklusivt 

Selvom begrebet smykker favner bredt og inkluderer mange forskellige ting, så er guldsmykker en evig klassiker. Guld eller forgyldte smykker er et af de mest populære og anvendte materialer blandt både kvinder og mænd i alle aldersgrupper. Med guldsmykker er du kort sagt sikker på ikke at vælge noget, der går af mode igen.

Den gyldne farve knyttes ofte sammen med rigdom og luksus, og derfor skaber guldsmykker også et elegant og eksklusivt udtryk. Farvenuancerne sørger for et varmt look, som passer flot til de fleste hudtoner og hårfarver samt det meste tøj. 

Mode

Kombinér dine smykker

Smykkemærket Mads Z leverer en række fantastiske guldsmykker, og blandt kollektionerne finder du mange fantastiske halskæder, armbånd, ringe, øreringe og mere. Her er kort sagt alt, du skal bruge inden for smykker.

Du kan både vælge de mere simple designs med enkle geometriske former og spinkle guldkæder med fine vedhæng, eller de mere vovede og farverige smykker med sten, perler eller andre smukke detaljer. Det er helt op til dig og din personlighed, og du kan nemt finde smykker, som både kan bruges til hverdag og fest.

Et populært valg i dag er at kombinere flere smykker af samme type med hinanden. Det kan eksempelvis gøres ved at bruge ringe på flere fingre eller vælge flere halskæder i forskellige længder på samme tid. Dette skaber et spændende og flot lag-på-lag udtryk, som giver smykkerne et helt nyt udseende. Vælg gerne smykker med varierende farver og detaljer, men hold dig til en rød tråd for at undgå et rodet og tilfældigt udtryk.