videoovervågning

Skal der meget eller lidt overvågning til?

Skal der meget eller lidt overvågning til?

editorial

Hos https://www.dkkamera.dk/ kan du finde flere løsninger til den slags overvågning, som du godt kunne tænke dig.

Det kan jo være sådan noget ganske simpelt som, at du har en mistanke om, at der render nogle dyr rundt og roder i ens skrald, eller det måske ligefrem er en hjemløs eller fattige studerende, som der er på udkig efter at skralde nogle goder til sig.

Så man vil gerne lige have sat et enkelt videokamera op, der fanger udsigten til den skraldespand, så man kan se, om man har ret i ens mistanke eller ej.

Det kan så også tænkes, at man oplevet, at der har været indbrud i ens haveskur, og der er blevet stjålet nogle haveredskaber.

Så for at kunne fange den slags slyngler næste gang på video, så sætter man et enkelt eller to kameraer op, så man er mere på den sikre side.

Det gør det desuden lettere, at man kan vise en beskrivelse frem af dem til myndighederne, så de har et udseende at gå efter, som de også kan efterlyse med.

videoovervågning

Når der skal være plads til den store videoovervågning

Og så er der selvfølgelig firmaerne, som der har et stort og dyrt inventar i deres lager og butik, som de gerne vil beskytte mest muligt.

Her har man måske højre murer med pigtråd øverst, samt en masse lamper sat op, der lyser, hvilket gerne skulle virke præventivt for at holde indbrudstyve væk.

Og en del af denne sikring er så også at sætte mange kameraer op, så man kan fange banditter fra alle de vinkler, de må forsøge at komme ind.

Det kommer jo nok til at koste, desto flere videokameraer, som man vil have sat op, men hvis man netop ligger inde med mange dyre varer, så er det en sikring, der er givet godt ud.