boligadvokat

Spar penge på dit boligkøb med en boligadvokat

image

editorial

Når du skal købe en ny bolig skal du ikke se udgifterne til en boligadvokat som en udgift, men som en investering som kan ende med at spare dig for mange penge, samtidig med at han kan gøre dit boligkøb markant nemmere og sikre at der ikke opstår noget, som senere kan koste dig mange penge. 

Det kunne f.eks. være en boligadvokat i Randers. Det er en god ide at vælge en boligadvokat med lokal kendskab. Ikke alene vil kan have et godt kendskab til området, men han vil også kende de lokale ejendomsmæglere og bankafdelinger. Han vil også vide hvilke planer kommunen har for området.

Det kan være planer som kan påvirke din lyst til købe bolig lige i det område. Positiv som negativ. Et nyt indkøbscenter eller skole kan have positiv betydning, men en motorvej der bliver anlagt lige op og ned af din bolig kan betyde at du hellere vil købe et andet sted.

Få boligadvokaten til at forhandle på dine vegne

Når du skal købe en ny bolig, skal du ikke kun forhandle med sælger, men du skal også forhandle med banken. Begge steder kan du med fordel få din boligadvokat til at stå for forhandlerne. Der kan være mange penge at spare ved at være god til at forhandle. Hvis din boligadvokat får forhandlet bedre betingelser på plads, kan du have sparet mange penge. Penge som du kan bruge på noget andet, f.eks. et nyt køkken eller badeværelse. 

Det samme gælder, når du skal forhandle med sælger eller hans repræsentant ejendomsmægleren. Din erfarne boligadvokat ved hvilke områder der typisk giver et prisnedslag. Han kan også forhandle andre fordele på plads, som f.eks. hvornår du kan overtage boligen. Skal der laves en del kan det være rart at overtage den før tid og hvor du stadig bor i din nuværende bolig.