qi gong

Styrk krop og sind med Qi Gong

Styrk krop og sind med Qi Gong

editorial

Kunne du godt tænke dig at lære at meditere og dyrke yoga – men har du svært ved at finde fokus, og er de fleste yoga øvelser for hårde for din krop? Så skulle du prøve Qi Gong.

Hvad kan jeg vinde ved at dyrke Qi Gong?

Uanset din alder, dit køn og din kondition har du alt at vinde ved at lære – og med jævne mellemrum dyrke – Qi Gong. Qi Gong er for alle, og kan læres og udføres af alle mennesker. Der er intet svært eller fysisk udfordrende ved at dyrke Qi Gong. Du vil hurtigt finde dig til rette i de forholdsvis simple serier af bløde bevægelser.

Igennem udførelsen vil du gradvis lære at trække vejret i en rytme, som passer til dig og din krop. Derved vil du kunne komme i kontakt med de dynamikker som styrer din krops energi – Qi – og stimulere denne til at flyde frit. På den måde styrkes kroppens egen heling, da der opstår en optimal balance i krop og sind. Du vil opleve at komme i kontakt med dig selv på en måde du aldrig har prøvet før – og at opnå indre ro, hvilket kan være rigtig svært i en travl hverdag.

Hvor kan jeg finde det bedste Qi Gong kursus i København?

Er du bosiddende i nærheden af København, og vil du gerne dyrke Qi Gong i centrale omgivelser, kan du med fordel prøve Qi Gong København. Qi Gong København har til huse i smukke, lyse lokaler nær nyhavn og Københavns metro ved Kongens Nytorv. Hos Qi Gong København finder du nogle af landets bedste Qi Gong instruktører. Du vil således kunne få den mest grundige introduktion til Qi Gong hos Qi Gong København, og samtidig kunne følge flere videregående forløb under vejledning fra kompetente Qi Gong udøvere.