Bilsyn Aabenraa

Syn af alle typer køretøjer mm.

Syn af alle typer køretøjer mm.

editorial

Søger du et sted at få synet din bil, varevogn m.fl.? Er du fra Sønderjylland og har brug for et Bilsyn i Aabenraa? Måske har du brug for en Tempo-100 (tilladelsen til at køre op til 100 km i timen) til din campingvogn, påhængskøretøj eller bus. Det kan også være, du skal have importeret et køretøj og har brug for et udvidet syn, også kaldet toldsyn.

Bilsynscentre i Sønderjylland

LB Bilsyn har 5 centre i Sønderjylland og foretager syn af alle typer køretøjer; person-, vare-, camping-, lastvogn, trailer og motorcykel. Det er nemt at komme til dem, da de ligger tæt på motorvejen i Padborg, Aabenraa, Kolding og Tønder. 

De kan tilbyde:

– Medarbejderne med mange års erfaring med bilsyn tilsammen
– Valgfri personlig tidsbestilling eller booking på nettet
– Fleksibel og hurtig betjening
– Mulighed for drive in
– God og hurtig service
– Bremseprøve uden læs
– Danskejet

Det periodiske syn er et tjek af, om bilen er i lovlig stand, og at den ikke udgør en risiko for færdselssikkerheden samt miljøet. En ny bil skal til periodisk syn efter 4 år og derefter hvert 2. år. Det er det samme for en varebil. Det er noget andet med campingvogne, motorcykler, trailer og lastbiler. På LB Bilsyns hjemmeside, lb-bilsyn.dk, kan du se, hvilke regler der gælder for de forskellige køretøjer.

En campingvogn skal fx kun til syn ved ændringer i registrering af påhængskøretøjet. Den skal også kun synes, hvis den er registreret første gang efter det 5. år eller ikke er godkendt inden for det sidste år. 

Nedsættelse af totalvægt eller Tempo-100

Mange kunder er interesserede i at få nedsat den tilladte totalvægt for varebiler. Vægtafgiften er nemlig afhængig af denne. Det kan man, og det koster et ekstra syn. Kravene kan du se på LB Bilsyns hjemmeside.  

Hvis du ønsker at få din campingvogn eller påhængskøretøj til at køre op til 100 km/t i Danmark eller Tyskland, må totalvægten ikke være over 3500 kg.