tørfoder hunde

Tre måder du kan forkæle din hund

image

Hunde er et fantastisk væsen, og et af de mest populære kæledyr i Danmark. Derfor forstår vi godt, at man er på udkig efter måder hvorpå man kan forkæle sin firbenede ven. I dette indlæg kommer vi ind på 3 måder du kan forkæle din hund.

Køb gode godbidder

Grunden til, at vi skriver “gode” godbidder er, at der findes så mange forskellige godbidder på markedet i dag, og det er ikke dem alle der er lige gode for vores firbenede venner. Derfor anbefaler vi, at du undersøger hvad godbidderne indeholder, og sikrer dig, at der er den næring i, som din hund har brug for. Ved at sikre den rigtige næring, så får du en sundere hund, som får et bedre liv.

Undgå for meget menneskemad

Det er synd for hunde at få for meget menneskemad. Det er det fordi de kan tage på af det, og ikke får den næring som de har brug for i deres hverdag. Vi anbefaler faktisk, at man slet ikke fodrer sin hund med menneskemad, og hvis man endelig skal, at det så er oksekød eller andet i den stil max én gang i ugen. Som udgangspunkt skal man blot give dem det tørfoder, som har det nødvendige næringsindhold.

Giv dem masser af motion

Den bedste måde at forkæle sin hund på, er ved at aktivere den løbende. Derfor anbefaler vi, at man er god til at give sin hund mange gåture. Når man er ude at gå, er det dog vigtigt, at man lader hunden snuse og opleve verden, som den bør opleves som hund. Hvis man aktiverer sin hund for meget på en gåtur, f.eks. ved brug af en bold, så kan man forstyrre dens hjerne, så den bliver stresset. Derfor er det vigtigt, at man ikke leger med bolde og andet legetøj på alle gåture, hvis man gerne vil give sin hund et sundt liv uden for meget stress.