lån penge

Billigere at have et stort lån end flere små

Billigere at have et stort lån end flere små

editorial

Konstaterer du ved en gennemgang af din økonomi, at du har flere små lån, som du hver måned afdrager på, og finder du det til tider svært at afdrage på, kan du undersøge, om det kan betale sig at tage et stort lån og betale de mange små lån af og i stedet kun afdrage på et.

Ofte er det langt billigere både i afdrag og renter at have et stort lån end mange små. Ved at omlægge dine lån kan du booste din økonomi markant. Du kan læse mere her https://altomfinans.dk/giv-din-oekonomi-et-boost-med-et-online-laan/.

Få hjælp af sammenligningssider

Hvis du er på udkig efter et online lån, kan du med fordel starte med at søge mere viden på de forskellige sammenligningssider der har specialiceret sig i at undersøge og sammenligne de forskellige lån. 

Det er en god ide at ansøge mere end et lån, især online lån er hurtige og nemme at ansøge, så det er tid der er givet godt ud og i sidste ende, kan du spare mange penge på at gøre et godt forarbejde inden du vælger et lån. Det er ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal være opmærksomme på og sammenligne. Hvis de lånetilbud du får ikke har en mulighed for at tilbagebetale lånet, før tid bør du ikke acceptere betingelserne.

Du kan med få indtastninger få sammenligningssiderne til at komme med 3 forslag til hvilke lån du ansøge. Det er gratis. 

For at kunne låne i en online bank er det nødvendigt at have bopæl i Danmark, samtidig skal du have et NemID. Det skal du bruge til at underskrive din låneansøgning. For at banken kan sende dig et tilbud er det også nødvendigt at du har en mailadresse. Til sidst er der et krav om at du er myndig og over 18 år. Ofte vil der være et krav om at du er ældre end 18 år for at kunne låne.