Gulvafhøvling

Få det bedste tilbud på professionel gulvafhøvling

Få det bedste tilbud på professionel gulvafhøvling

editorial

Et slidt og beskadiget trægulv er sjældent det kønneste syn i verden til alt held vil det ofte være muligt at redde et trægulv som er mærket af slitage, og få det til at fremstå smukt og ensartet på ny. Det er blot et spørgsmål om at få udført en professionel gulvafslibning eller gulvafhøvling med en dertil hørende efterbehandling.

Hvornår skal jeg vælge afhøvling af gulve og hvornår skal jeg vælge en gulvafslibning?

Om du skal vælge en gulvafhøvling eller en gulvafslibning kommer helt an på gulvets tilstand. Hvis dit trægulv er intakt, uden buler og dybe revner eller skrammer, og træværket ellers er gennemgående sundt, kan en gulvafslibning gøre en kæmpe forskel. Med en gulvafslibning fjernes den slidte overflade, og dermed alle de skønhedspletter som får gulvet til at fremstå trist og mat.

Du kan med en gulvafslibning komme rigtig langt i forhold til fjernelse af eksempelvis pletter fra spildte væsker, småskrammer og overfladiske ridser samt de grimme gulnede plamager fra solfalming. Men er gulvet slemt beskadiget, for eksempel som følge af indtrængende fugt, kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling.

Et gulv som har været udsat for en vandskade kan have pådraget sig buler og niveau forskelle, idet lameller, brædder eller parketter svulmer op når fugt trænger ind i træets kerne. Står du således med et trægulv som er bulet eller har dybe revner vil en gulvafhøvling være på sin plads.

Kan mit trægulv tåle en gulvafhøvling?

Du bør altid kontakte en professionel gulvmand som kan vurdere hvorvidt dit trægulv kan holde til en gulvafhøvling. I modsætning til en gulvafslibning fjernes der nemlig ved afhøvling af gulve en ganske betragtelig del af slidlaget i træværket. Og derfor bør du altid overlade gulvafhøvling til faglærte håndværkere.

Du kan få et godt tilbud på gulvafhøvling hos DBF Gulvservice via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk