misbrugsbehandling

Få hjælp til din misbrugsramte nærmeste med en effektiv misbrugsbehandling

Få hjælp til din misbrugsramte nærmeste med en effektiv misbrugsbehandling

editorial

I Danmark findes rigtig mange misbrugere af forskellige substanser, såvel som ludomaner og sex-afhængige. Har en af dine nærmeste tillagt sig et afhængighedsbaseret misbrug af eksempelvis alkohol, spil, receptpligtig medicin, hårde stoffer (for eksempel kokain, amfetamin eller heroin), sex eller euforiserende stoffer, er det en rigtig god idé at få sat en stoppe for misbruget inden det eskalerer. Og i denne forbindelse kan det ofte være nødvendigt at lade den misbrugsramte gennemgå en decideret misbrugsbehandling med afgiftning, afrusning og opfølgende terapi, hvis man vil være sikker på at undgå et tilbagefald.

Hvor finder jeg den bedste misbrugsbehandling i København?

Rigtig mange mennesker kan have glæde af et intensivt behandlings forløb på et af landets misbrugscentre, hvor misbrugsbehandling tilbydes i forskellige former. En misbrugsbehandling, som er vel tilrettelagt og udføres af dygtige og erfarne behandlere, kan faktisk hjælpe mange misbrugere med at komme ud af afhængigheden, og siden bygge en ny tilværelse op fri for piller, alkohol, narkotika, spil, eller hvad objektet for misbruget ellers har været. Når en afvænning følges op med omsorgsfuld terapi, kan den misbrugsramte tage magten over sit eget liv tilbage, og på den måde komme på rette spor igen.

Hos Behandlingscenter Søby Park tilbydes behandling af forskellige former for misbrug efter en behandlings model, som baserer sig på Minnesota kuren. Minnesota kuren er en velafprøvet, evidens baseret behandlingsform, som gennem årtier med succes er blevet anvendt i forbindelse med afvænnende behandling. Minnesota kuren stammer fra USA og baseret på det kendte 12 trins system, som anvendes af Anonyme Alkoholikere.

Behandlingscenter Søby Park anvender Minnesota kuren i en modificeret model, og i kombination med andre behandlinger, for eksempel kognitiv terapi. Behandlingscenter Søby Park har en høj tilfredsheds rate blandt tidligere klienter, og en lige så høj succes rate, når det handler om at få misbrugsramte ud af afhængigheden.

Du kan læse mere om behandlingscenterets misbrugsbehandling på behandlingscentersoebypark.dk