indesign kurser

Find de bedste InDesign kurser online

Find de bedste InDesign kurser online

editorial

Drømmer du om selv at kunne producere flotte pdf’er med et lækkert layout? Så bør du prøve den verdensberømte applikation Adobe InDesign.

Hvad er Adobe InDesign?

Adobe InDesign er markedsledende software til udførelse af layout og design i trykte og digitale medier. Med Adobe InDesign kan du hurtigt oprette flotte grafiske designs ved hjælp af det brugervenlige user interface og ved anvendelse af de bedste fonte fra hele verden.

Det er nemt at skabe brochurer, pamfletter, pjecer, foldere, posters, flyers, magasiner og sågar hele bøger ved hjælp af Adobe InDesign, som uden problemer eksporterer filer til samtlige pdf formater. Samarbejder du med et trykkeri, vil du nemt med Adobe InDesign kunne imødekomme trykkerens krav om skæremærker, margins og bleeds samt farvekoder – det er blot at bede trykkeriet om en trykke profil som kan importeres i Adobe InDesign. Så kan du nemt eksportere dine værker til lige præcis det format din trykker står og skal bruge.

Bliv skarp i Adobe InDesign med et Adobe InDesign kursus

Adobe InDesign kan således anvendes af alle, også ikke faglærte grafikere eller grafiske designere. Dette kan være en stor hjælp for dig, som eksempelvis sidder i en blæksprutte stilling og således skal varetage webmaster stillingen og samtidig fungere som in house grafiker. Derfor er det en rigtig god idé at lære Adobe InDesign godt at kende – og det kan du med et Adobe InDesign kursus hos 4D.

4D er en dansk kursus udbyder som har specialiseret sig inden for IT kurser rettet mod erhvervslivet. 4D tilbyder kurser i hele Adobe Creative Cloud pakken, og altså også i Adobe InDesign. Du kan vælge imellem flere forskellige Adobe InDesign kurser hos 4D afhængig af dit niveau og din forudgående viden og erfaring.

Du kan læse mere, og finde dit perfekte Adobe InDesign kursus, på https://www.4d.dk/kurser/adobe/indesign