indesign kurser

Tag et Indesign kursus København

Tag et Indesign kursus København

Hvorfor lige Indesign?

Indesign programmet har været brugt af virksomheder og på forskellige universiteter, de sidste mange år. Det kan for nogle virke sært, at et program er så populært og bruges af så mange. Det er der dog en helt speciel grund til: det er ekstremt brugervenligt og laver geniale resultater. 

Tag et kursus og bliv skarp 

Et godt sted at starte er selvfølgelig ved at tage et kursus. Det kan du gøre mange steder i København, men et sted, der er værd at anbefale er for eksempel her https://www.4d.dk/kurser/adobe/indesign

Et kursus vil lære dig om alle funktionerne i programmet, kører det slavisk igennem og give dig, de redskaber, du har brug for, for at blive en haj til Indesign. Med et kursus kan du ikke blot vise du er god til Indesign, du kan også skrive det på dit CV med et kursusbevis i baghånden, som også giver et plus til dit CV.

Mange bruger nemlig Indesign på universiteter eller på arbejdspladser, også selvom det blot er til en forside eller en plakat. Uanset hvad, går tingene i hvert fald en del lettere, hvis du ved, hvordan du skal bruge programmet, og så kan du også brillere med dine nyopdagede skills indenfor Indesign.

Grafisk content vinder altid

Grafisk content, eller grafisk indhold på godt gammeldags dansk, er uden tvivl vejen frem, hvis du skal markedsføre dig i for eksempel det danske erhvervsliv.

Generelt er det grafiske det, der fanger øjet, og det er derfor også det, de fleste lægger vægt på, hvis du for eksempel er i en virksomhed og skal markedsføre noget for dem. Det er det grafiske og det kreative. 

Det kreative kan dog være svært at komme til udtryk på papiret, hvis man ikke har et program, der vil tegne det for dig. Men det har du med Indesign. Din nye bedste ven.