maler roskilde

Find en dygtig maler – indhent flere tilbud

Find en dygtig maler – indhent flere tilbud

Når du skal finde en maler til at løse en opgave i dit hjem, er det vigtigt, at du vælger én, der er professionel og som leverer et godt resultat  – men hvordan ved du, om du har fundet sådan en?

I jagten på den rette maler kan det være svært at finde ud af, hvordan du egentlig vurderer, om du har fundet et professionelt firma eller ej. Vi har spurgt en maler fra Roskilde (https://malerkanonen.dk/maler-roskilde/) om hjælp – for hvordan finder du en dygtig maler blandt de mange, der er tilgængelige?

Svaret er enkelt: Du skal være kritisk, og så skal du altid indhente tre tilbud, så du har noget at sammenligne med.

Brug din kritiske fornuft

I starten når du leder efter en maler, bruger du som regel google, og det er helt fint. Men allerede her skal din kritiske sans sætte ind; hvordan ser hjemmesiderne ud, virker malerfirmaerne professionelle og kan du se billeder af tidligere arbejde? Kan du svare nej til alle spørgsmålene, skal du lede videre – kan du derimod svare ja, kan du lægge malerfirmaerne i puljen med virksomheder, du gerne vil have et tilbud fra.

Når du er færdig med at søge rundt blandt alle malerne i dit område, skal du udvælge tre forskellige, du gerne vil have et tilbud fra. Ring og tag et snak med dem, fortæl om din opgave og bed om en pris. Læg mærke til, om maleren virker professionel, og om vedkommende er interesseret i din opgave eller nærmest virker ligeglad – du skal helst have fat i en maler, der glæder sig til at løse din opgave.

Når du har fået alle tre tilbud, kan du sammenligne dem og derefter vælge det, hvor der er bedst sammenhæng mellem pris og kvalitet, og hvor din mavefornemmelse siger dig, at det er et godt valg.