Wallstickers

Flot og spændende vægdekoration med wallstickers

Flot og spændende vægdekoration med wallstickers

editorial

Leder du efter en spændende og utraditionel måde, hvorpå du kan dekorere stuer og værelser i din bolig? Så kan du overveje at tjekke Sohus store udvalg af nemme og raffinerede wallstickers.

Hvad er wallstickers?

Wallstickers er en form for klistermærker fremstillet i vinyl og særligt designet til at kunne klæbe til overflader så som vægge, glas og lignende. En wallsticker kan således monteres og fjernes helt uden at man skader malingen eller det væv eller tapet som sidder på væggen. Dette betyder at du selv nemt kan opsætte wallstickers – og hurtigt fjerne dem igen helt uden spor hvis du ønsker at male vægge eller erstatte dine wallstickers med nye.

Hvordan dekorerer man med wallstickers?

Når du dekorerer med wallstickers er det faktisk kun fantasien der sætter grænser. Du kan sætte wallstickers op på alle typer vægge – og wallstickers fås i flere forskellige farver, så du kan skabe flot kontrast mellem farven på væggen og farven på din wallsticker. Du kan sågar montere wallstickers på dine skrå vægge – vægge, som ellers kan synes vanskelige at dekorere.

Du kan bruge dine wallstickers som en del af dit decor, eller du kan skabe et kunstnerisk statement som står frem i rummet som et blikfang. Til dette formål kan du eksempelvis bruge de cool wallstickers fra den kendte og berømte gadekunstner Banksy. Banksys kunstværker egner sig særdeles godt som wallstickers da der er tale om stencil art, og gerne monokromt – det vil sige ensfarvet. Med en flot Banksy wallsticker midt i stuen skal der nok blive noget at snakke om blandt middagsgæsterne!

Find de flotte og innovative wallstickers online hos Sohu

Hos Sohu finder du et stort og velassorteret udvalg af wallstickers i høj kvalitet til såvel stuen og soveværelset som til børneværelset, badeværelset og køkkenet. Se dem alle i den online shop på sohu-shop.dk