seo tekster

Gør din webshop synlig med solide SEO tekster

Gør din webshop synlig med solide SEO tekster

editorial

Som ejer af en webshop bør du kende til vigtigheden af god SEO. SEO – altså Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk – er alfa og omega når det handler om at profilere sig online.

Hvis din hjemmeside eller din online shop ikke har god SEO vil du, kort fortalt, ikke være at finde med søgemaskinerne. Det betyder at kunderne ikke vil blive opmærksom på din webshop ved en Google søgning på det ønskede produkt. Og så er sandsynligheden for at du får kunder i butikken forsvindende lille.

Hvad er SEO tekster, og hvad skal jeg med dem?

Et vigtigt element i god SEO er solide, velformulerede tekster som indeholder alle krav og standarder inden for SEO. Sådanne tekster kaldes under eet for SEO tekster og kan indbefatte alt fra kategoritekster og produktbeskrivelser til blog indlæg og artikler på din webshops egen blog. Det er nemlig nødvendigt med en vis volumen – og selvfølgelig en høj kvalitet – i tekst materialet på din side hvis Google skal kunne indeksere den korrekt og derpå placere den på sin rette plads på søgeresultat siderne.

En god SEO tekst er karakteriseret derved at den indeholder et vist antal ord, her i blandt de valgte søgeord som skal optræde med en bestemt frekvens. Teksten skal være skrevet på flydende og fejlfrit dansk og have relevans for kunden.

Dette betyder at det ikke nytter noget blot at skovle en masse søgeord og udtryk ind i en tilfældig tekst. Google er smart nok til at kunne se hvornår en tekst er relevant og vedkommende, og hvornår den ikke er. Derfor bør SEO tekster til webshops altid være gennemarbejdede og professionelt udførte. Og af samme grund er det en god idé at få fat på en erfaren tekstforfatter.

Du kan finde dygtige tekstforfattere og bloggere hos Wordpens – klik ind på wordpens.com og læs mere.