hundelegetøj

Hundelegetøj kan være med til at gøre hunden klogere

Hundelegetøj kan være med til at gøre hunden klogere

editorial

Når man skal investere i sådan noget hundelegetøj, så tænker de fleste på, at de skal anskaffe sig noget, som hundene kan tygge i, og det skal man da også anskaffe til dem.

For hundene vil gerne bruge deres tænder, og de skal tilpasses og aktiveres, så hunden er glad for sine tænder, og det er jo bedre, end at hunden bider i møbler – eller mennesker!

Derfor findes der også hele tyggestænger, som hunden kan spise samtidig, og hvem giver ikke lige give et godt kødben til en hund, som den både kan tygge på og få lidt at spise af?

Men hunden skal heller ikke kede sig, når den tygger, og det er ikke bare nok, at man leger med hunden, når man er ude med den, for den skal også have udfordring ved at bide.

Giv hunden noget sjovt og spændende hundelegetøj

Derfor kan man få noget hundelegetøj, hvor man kan gemme små godbidder nede i det, så hunden selv skal regne ud, hvordan den får de godbidder ud.

Der findes endnu mere udfordrende legetøj til hunde, for ligesom mennesker skal de gerne udfordres på deres kunnen og viden, så de ikke keder sig eller føler, at de ikke oplærer noget nyt.

Dog skal man også være varsom med, hvor man finder den slags legetøj, for det skal ikke være noget af dårligt kvalitet, eller hvis det er noget, der er lavet med farlige kemikalier.

Den slags kan hunden jo ikke give udtryk for, at der er galt, før det er for sent.

Således skal man faktisk også passe på det legetøj, som der ellers er “naturligt” for hunden at lege med, for en pind kan sætte sig på tværs i ganen på hunden.

Et kødben kan splintres, så den får splintrer galt i halsen, og det er ikke rart for hunden, og det kan gå virkelig galt, hvis man så ikke holder øje med hundens leg.