Træterrasser

Hvilken træterrasse skal du vælge?

Hvilken træterrasse skal du vælge?

editorial

Rigtig mange danske boliger og sommerhuse er udstyret med en lækker terrasse, som man kan trække sig ud på, når vejret ellers tillader det. Det er noget langt de fleste ser en stor værdi i, da man gerne vil have ud og nyde den friske luft. En terrasse giver dig mulighed for at indrette et uderum, som du kan få gavn af, når solen kigger frem eller der er tørvejr. Her er der plads til at samle hele familien eller venner til et måltid, brætspil eller til ren afslapning alt efter, hvad man er i humør til.

En terrasse kan du vælge at bygge i mange forskellige varianter og former. I denne artikel guider vi dig igennem den jungle det kan være at vælge den rette terrasse. Du kan som udgangspunkt vælge mellem fliser eller træ. Vi har valgt at fokusere på træ, da det er det foretrukne materiale at anvende for langt de fleste danske husstande.

Vælg den rette træterrasse

Hvis du er i tvivl om, hvilken terrasse du skal vælge til din bolig eller sommerhus, er du langt fra den eneste. Det kan være en jungle for de fleste at finde frem til, hvad der er muligt, hvorefter at tage stilling til, hvilken terrasse det skal være. De fleste vælge træterrasser, fordi det egner sig godt til naturen, og det vejr og klima, som vi har i Danmark. Her findes der naturligvis en række forskellige træsorter som f.eks. eg, bøg, valnød og mange andre. Du kan også vælge at male træbrædderne, så de enten bliver brune eller sorte. Her er det underordnet hvilken træsort du vælger, hvis du vælger at male det, da det vigtigste er at vælge en maling der egner sig til opgaven.

Hvis du ønsker professionel hjælp til at etablere en sort terrasse, kan du med fordel kontakte kun-terrasser.dk.