Træterrasser

Kan jeg selv bygge min egen træterrasse?

Kan jeg selv bygge min egen træterrasse?

editorial

Mange boligejere vælger selv at bygge træterrasse. Men det kan faktisk sjældent betale sig selv at forestå denne opgave. Det er de færreste som på egen hånd vil kunne præstere meget andet end et fladt trædæk som står opført direkte på græsplænen.

Dette er også fint hvis underlaget er stabilt og plant. Men skal din træterrasse være meget mere end det skal der professionelle kræfter på banen. Opførelse af en lækker træterrasse, måske endda med overdækning eller i flere planer, kræver et professionelt håndelag og et vist kendskab til konstruktion.

Terrassen vil kræve et solidt fundament og en bæredygtig konstruktion, udført i kvalitets materialer som kan holde til mere end blot en sommer. Er du således i markedet efter en træterrasse som kan fungere som en investering i din bolig kan du ikke forlade dig på egne evner når en sådan skal opføres.

Derfor bør du alliere dig med en dygtig tømrer som kan hjælpe dig med at designe en træterrasse særligt til din bolig, og med at bygge den så den står færdig i tide til familiens sommerferie. Og en sådan tømrer kan du finde hos det danske firma Kun Terrasser ApS.

Hvem er Kun Terrasser ApS?

Kun Terrasser ApS er et tømrerfirma som igennem de seneste ti år udelukkende har beskæftiget sig med at fremstille og opføre træterrasser til kræsne kunder. Fælles for ale træterrasser udført af Kun Terrasser ApS er at de holder en smuk stil, er udført i solide og holdbare materialer, og er skræddersyet til den enkelte bolig.

Med en Kun Terrasser ApS træterrasse får du og din familie en terrasse som I kan have glæde af i mange år. Og du kan roligt betragte din nye træterrasse som en investering i din ejendom når du lader tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS stå for design og opførelse heraf.

Læs mere på kun-terrasser.dk.