regnmåler

Hvorfor skal jeg købe en regnmåler?

Hvorfor skal jeg købe en regnmåler?

editorial

Der er faktisk flere gode grunde til at anskaffe en gammeldags regnmåler til haven. Måske tænker du, at en analog regnmåler virker overflødig. Nu om stunder kan man jo bare klikke sig ind på DMIs hjemmeside og finde de aktuelle målinger af nedbør rundt omkring i landet.

Således tjener en regnmåler måske ikke umiddelbart noget praktisk formål. Men du skal huske at en have heller ikke i sig selv er praktisk. Lige som din bolig kan din have vinde meget på at blive pyntet op med diverse decor. Og her kan en regnmåler være et hyggeligt og sjovt indslag sammen med fuglebadet, insekthotellet og foderbrættet.

Køb en regnmåler med motiv

Der findes hos Gladegaver.dk et stort udvalg af sjove og søde regnmålere med forskellige motiver. Ønsker du at skabe en gennemført retro eller vintage stemning i din have kan du for eksempel købe en regnmåler i støbejern. Denne type regnmåler er som regel forsynet med flotte gesvejsninger og krummelyrer som gør den særligt pyntelig.

Har du børn vil disse sikkert more sig over at aflæse regnmåleren efter en nat med nedbør når de hjælper dig i haven. Især hvis regnmåleren er forsynet med en fin dekoration i form af eksempelvis en lille cykel, en traktor eller måske en sød fugl eller frø som nyder regnen.

Giv en regnmåler i indflyttergave

Skal du bruge en gave i anledning af venners eller naboers house warming er det en god idé at finde en gave til haven. Her er en regnmåler oplagt. En fin regnmåler kan symbolisere en kærlig tanke omkring den nye husejers indretning af sin have. Og så behøver du ikke at bekymre dig om at skulle finde et stykke decor som matcher boligens øvrige indretning.

Du kan finde et stort udvalg af fine regnmålere hos Gladegaver.dk – se dem alle i den online shop på Gladegaver.dk.