Kloakarbejde

Lad din lokale kloakmester hjælpe med dit kloakarbejde

Lad din lokale kloakmester hjælpe med dit kloakarbejde

editorial

Som husejer er det dit eget ansvar at dine kloak systemer fungerer som de skal. Derfor er det en god idé at have kontakt til en lokal autoriseret kloakmester som kan hjælpe dig hvis uheldet er ude.

Lad din lokale kloakmester hjælpe med kloakarbejde i Skive

Er du bosat på Skive kanten, og leder du efter en autoriseret kloakmester som kan hjælpe med alt hvad der vedrører de til din bolig hørende kloak systemer, kan du med fordel vælge Poul Jensen Entreprenør ApS.

Poul Jensen Entreprenør ApS har igennem årene hjulpet en lang række husejere i Skive og nærmeste omegn til solide, bæredygtige og fremtidssikre kloakker. Når du vælger Poul Jensen Entreprenør ApS som din kloakmester i Skive er du garanteret top service og masser af kompetent hjælp til netopdine kloak systemer.

Opstår der en akut skade på et af dine kloak rør er kloakmester Poul Jensen Entreprenør ApS hurtigt på pletten – og hvis uheldet finder sted uden for normal åbningstid.

Poul Jensen Entreprenør ApS yder effektiv hjælp til udbedring af skaderne og begrænsning af disses omfang. Og du får den mest kvalificerede rådgivning angående dine kloak systemer hos Poul Jensen Entreprenør ApS.

Andre kloakmesterydelser hos Poul Jensen Entreprenør ApS

Foruden hjælp til akut opståede nødsituationer kan du hos Poul Jensen Entreprenør ApS også få hjælp til at udbygge, vedligeholde og modernisere dine kloak systemer.

Som autoriseret kloakmester er Poul Jensen Entreprenør ApS kvalificeret til at forestå opgaver så som nedlæggelse af omfangsdræn eller faskine samt regnvands separator. Med sådanne aggregater kan du for det første beskytte fundamentet på dit hus mod fugt skader som følge af kraftige regnskyl og overløb i dine kloakker, for det andet være med til at værne om det lokale vand miljø.

Du kan læse mere om Poul Jensen Entreprenør ApS’ ydelser på virksomhedens hjemmeside poul-jensen.dk.