kloakrensning

Med kloakrensning kommer din kloak hurtigt i gang igen

Med kloakrensning kommer din kloak hurtigt i gang igen

editorial

Hvis din kloak er stoppet, kan det blive et stort problem for dig. Det kan betyde, at du ikke kan trække ud i toilettet, eller at vandet ikke kan løbe ud af håndvasken. I det tilfælde har du brug for at reagere hurtigt, så du ikke bliver alt for generet af det. 

Heldigvis findes der en rimelig nem løsning på det. Du kan nemlig få foretaget en højtryksspuling af din kloak. Det er en spuling, der fjerner alt, hvad der måtte sidde fast i kloakken. Det er jo selvfølgelig derfor, at den bliver stoppet. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med en højtryksspuling, er lihn-kloak.dk. De har mange års erfaring på området, og de kan rykke ud på alle tider af døgnet. Hvis WC’et stopper til om aftenen, kan du jo ikke vente til næste dag med at bruge det. Det er derfor altid en god ide, at du har nummeret på et kloakfirma ved hånden, hvis du får brug for det. Læs mere på https://www.lihn-kloak.dk/hjoetryksspulinger 

kloakrensning

Derfor bliver din kloak stoppet

Der kan være mange forskellige grunde til, at din kloak bliver stoppet. Først og fremmest kan det for eksempel være, hvis der er fremmedlegemer i kloakken. Det kan for eksempel være, hvis der er blevet skyllet bind eller lignende ud i toilettet. 

Derudover kan det også være, hvis gennemløbet i kloakken er blevet forsnævret, fordi der med tiden har ophobet sig fedt, jord eller skidt i kloakken. Det høje tryk fra en højtryksspuling gør det nemt at fjerne det igen. 

En kloak kan også blive stoppet, fordi rødder fra buske og træer vokser ind i den. Træernes rødder søger naturligt efter vand, og i kloakken kan de nemt komme til det. Desværre betyder det også, at de ødelægger rørene og stopper kloakken. I det tilfælde vil du altså være nødt til at beskære rødderne, så de ikke er et problem fremover.