dør

Sæt nogle skilte på døren

Sæt nogle skilte på døren

editorial

Man behøver ikke at overdænge ens dør med skilte, for der kan også sidde så mange – og her mener vi på hoveddøren – så der ikke er nogle, der får læst dem alle sammen.

Dog kan det være hyggeligt tidsfordriv, mens man står og venter på, at der bliver åbnet, men i så fald skal det være nogle morsomme skilte, der er sjove at læse, og ikke nogle fjendtlige nogle, der kan give folk den opfattelse, at man ikke vil have besøg.

Man kan have praktisk skilte, der fortæller, at man ikke vil have reklamer i ens postkasse, eller man skriver, at ens hund den bider på den anden side af lågen.

Derfor kan det være praktiske informationer, som man deler ud her, om det er venner, fremmede eller arbejdende folk, som der gerne vil kigge forbi.

Det kan så også være ungernes værelser indenfor, hvor de sætter en masse skilte, tegninger og andet på, så det kun er dem, der er på besøg, der kan læse dem.

dør

Det kan blive nødvendigt med skilte på din dør

Som sagt er der nogle skilte, som der giver god mening at have på ens hoveddør, fordi man oplever for mange mennesker, der begår den samme “fejl”, når de besøger en, så man lige så godt kan informere/advare dem på forhånd.

Dog er det, som vi også nævner, bedre, at man nøjes med et enkelt eller få skilte, så de kan få hovedfokus, så man ved, hvad der er vigtigst at vide.

De skilte kan man hænge løst op, men man kan også sømme dem fast, og det sidste er nok bedst, hvis ikke de skal flyve væk i blæsevejret, så de sidder bedre fast.

Med tiden kan det så blive nødvendigt at fjerne dem eller udskifte dem, men det må man tage til den tid.

Køb dine næste døre på klarwindows.co.uk.