forruder

Udskiftning af forruder? Kontakt autoriseret bilglas montør

Udskiftning af forruder? Kontakt autoriseret bilglas montør

editorial

Skal din bil have skiftet sin forrude – for eksempel efter et trafik uheld, eller fordi ruden er blevet smadret ved hærværk eller indbruds forsøg? Så kan du trygt kontakte et autoværksted som har en eller flere Dansk Bilglas A/S montører tilknyttet, hvis du vil være sikker på at stykke vel udført arbejde.

Holder min nye forrude samme kvalitet som den originale?

Når du overlader arbejdet med udskiftning af forrude til Dansk Bilglas A/S, kan du være helt sikker på, at din nye forrude er af høj kvalitet. Dansk Bilglas A/S anvender nemlig udelukkende leverandører af autoglas som bil fabrikanterne selv bruger, når de skal bygge nye biler. Dette betyder, at din nye forrude ikke alene er ny – den er også i kvalitet og standard ganske tilsvarende den forrude, som sad i bilen, da du købte den!

Hvor lang tid tager det at udskifte en forrude?

De dygtige og erfarne montører fra Dansk Bilglas A/S kan klare en udskiftning af forrude på under en arbejdsdag. Dette betyder at du – såfremt du har kørt bilen på værksted – kan køre bilen hjem same dag som du har indleveret den. Har du fået en Dansk Bilglas A/S montør på besøg hjemme hos dig selv, kan du tage bilen i brug en halv time efter at montøren er kørt igen. Skal din bil kalibreres som en del af udskiftning af forruden, tager dette en halv times tid oveni.

Dansk Bilglas A/S tilbyder som standard kalibrering af din bil, således at eventuelt ekstra udstyr integreret i forruden fungerer efter hensigten. Du kan således roligt regne med at det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt at køre rundt i din bil efter at du har fået udskiftet forrude hos en Dansk Bilglas A/S montør.

Du kan læse mere om priser på udskiftning af forruder hos Dansk Bilglas A/S på hjemmesiden bilglas.dk