Epoxy Resin

Vær kreativ med epoxy resin

Vær kreativ med epoxy resin

editorial

Epoxy resin er blevet et populært middel, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Det er lidt ligesom superlim, hvor resultat kan give dig et glansfuldt overflade, og som samtidigt medvirker til, at dit materiale mere modstandsdygtigt, overfor f.eks. vand. Hvis du gerne vil høre mere om epoxy resin, så kan du læse med i dette indlæg. 

 

 

1. Brug det som overfladebehandling

Der er mange, der bruger epoxy resin til overfladebehandling af deres træværk. Det kan være, du har et træskib, der har set mange sejlture gennem tiden. Du kan med behandling af epoxy resin give dit træskib en flot overflade og fikse de steder, hvor skibet er blevet slemt hærdet af vand. Det er også ideelt til plankebore, hvor der kan komme en del mærker efter glas eller andre typer af stød, der normalt kan efterlade mærker på bordet. Epoxy resin forsegler bordet med en tyk lag af lim, som vil fikse revner eller knaster, der er kommet i løbet af tiden.

 

2. Til kreative projekter

Epoxy resin kan også bruges til forskellige typer af håndværk og gør-det-selv-projekter. Hvis du f.eks. ønsker at lave en konkret genstand, f.eks. et underlag eller et møbel, kan du bruge denne type lim som behandling. Epoxy resin er ideel, hvis du ønsker, at dit projekt skal se godt og solidt ud.

Du kan også bruge epoxy resin i silikone støbeforme til sjove figurer eller sågar også smykker. Her kan du tilføje farver, så det kommer til at se endnu mere flot ud. Det kan være en god fars dags gave eller gave til en bedsteforælder. Epoxy resin er også meget nyttigt til flere projekter, der involverer fremstilling af ting af træ, fordi det tørrer virkelig hurtigt. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan finde inspiration til, hvordan du kan bruge epoxy resin på internettet såsom Pinterest.