fotobog

Brug en fotobog til at mindes jeres højskoleophold

Brug en fotobog til at mindes jeres højskoleophold

Et højskoleophold er en helt særlig oplevelse i dit liv, hvor du ofte får venner, som du har kontakt med resten af dit liv. Derfor er det også en virkelig trist oplevelse, når du skal stoppe på højskolen og sige farvel til de venner, som du har levet og boet sammen med i lang tid. Derfor er det en god ide, at du skaber en måde, som I alle kan mindes jeres højskoleophold på. Det kan for eksempel være ved at skabe en fotobog med alle billederne fra jeres tid sammen. Dermed kan I hver især tage bogen ud af reolen, når I savner tiden på højskolen og se på billederne af de mange gode minder, som I har skabt sammen. 

Der findes flere forskellige sider, hvor du kan finde et godt tilbud på fotobog og dermed billigt få skabt de flotte fotobøger. Et af de steder, hvor du ofte kan finde et godt tilbud, er på dinfotobog.dk. Der kan du uploade billederne og selv sætte dem op i den rækkefølge, som du ønsker. Dermed styrer du helt selv, hvordan den skal se ud, hvilket selvfølgelig kun er med til at gøre den endnu mere personlig. Læs mere her

Du kan vælge at skabe en fotobog for hele skolen. I det tilfælde kan du bede alle om at komme med deres billeder, og så sætter du dem op og står for bestillingen. Du har bare brug for at vide, hvor mange du skal lave – og så har du selvfølgelig brug for, at de giver dig pengene, så du kan lave dem. 

Du kan dog også vælge bare at skabe en bog til dine nærmeste venner. På højskolen er der helt sikkert nogle, som du er bedre venner med end andre. Derfor er det sjovt, at du skaber en bog, der kun er for jer. Du kan give den som en gave, inden I stopper på højskolen.