gulvafslibning

Det skal du være opmærksom på ved fraflytning

Det skal du være opmærksom på ved fraflytning

editorial

Når man fraflytter en lejebolig, så er der nogle ting som skal laves, før boligen lejes ud til en ny lejer. Derfor er det rart at vide, hvad man skal være opmærksom på, hvis man står og skal flytte. Ved at være opmærksom, så undgår man at blive snydt af sin udlejer, og betale dyre domme, som ikke giver mening, at det skal være så dyrt.

Hvilken type slibning

Det er forskelligt fra gulv til gulv hvilken type slibning der skal til. Derudover kommer det også an på hvor slidt gulvet er. Hvis der er store ridser i gulvet, så kan det være det skal slibes i bund, så alle ridserne forsvinder. Hvis dette ikke er tilfældet, så skal det typisk blot have lavet en overfladeslibning, og så er det super. Spørg gerne en anden gulvmand end ham som din udlejer finder.

Hvis der er lak på gulvet, så er det vigtigt, at du sikrer dig, at de bruger den lak de siger. Der er stor forskel på prisen på lak, og mange udlejningsfirmaer snyder ved at sige de bruger en lak, men bruger herefter en der er billigere.

Ønsker du rådgivning om slibning af dit gulv, eller en god pris, så kan du kontakte hapixgulv.dk, her har de kvalificeret medarbejdere, som kan assistere dig i processen. Find dem her: https://www.harpixgulv.dk/services/gulvafslibning

Er det nødvendigt

Det er ikke altid, at det er nødvendigt at få slebet gulvet. Dette ser man ofte på ældre boliger, hvor det er gammelt trægulv, som man ønsker at bevare. Det er sjældent, at dette gulv bliver slebet, det får typisk blot en sæbebehandling, som giver det et nyt udtryk, og får det til at se nyere ud. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med, at gulvet faktisk bliver slebet, hvis firmaet insisterer på, at det skal gøres.