telemarketing job

Få et godt telemarketing job med fremtid

Få et godt telemarketing job med fremtid

editorial

Står du og mangler et spændende og meningsfuldt job med masser af udfordringer og daglig kontakt til andre mennesker? Så er telemarketing med sikkerhed noget for dig.

Hvorfor arbejde med telemarketing?

Måske har du dannet dig et billede af telemarketing som et ensformigt job med masser af sure og kedelige kunder i røret dagen lang. Men det er ikke alle telemarketing jobs som udfolder sig på den måde.

Professionel telemarketing er en særskilt gren inden for salg og markedsføring og har igennem tiden udviklet sig til at være en særdeles kompleks disciplin.

Som telemarketing medarbejder lærer du de helt særlige teknikker som skal til for at holde kunden fast i telefonen. Dette er nemlig ikke altid lige nemt når man ikke har mulighed for at benytte mimik eller krops sprog, og ikke kan demonstrere produktet over for kunden. Det eneste man har er sin stemme og sine argumenter – og sin fornemmelse for mennesker. Og så er det faktisk lidt af en kunst at lykkes med telemarketing.

Hvor finder jeg et godt telemarketing job?

Uanset som du er skarp på salg, eller om dine talenter ligger inden for mødebooking, bør du vælge et af de mest kompetente telemarketingbureauer i Danmark når du søger job som telemarketing medarbejder. På den måde er du sikret den bedste oplæring og den mest kompetente træning.

Et moderne telemarketing bureau så som Copenhagen Telemarketing ApS vil sørge for at du bliver sat grundigt ind i arbejdet og sikre dig at du er optimalt rustet til de enkelte opgaver. Du får adgang til de nyeste digitale hjælpemidler. Du får dagligt samvær med andre unge på dine egen alder og masser af social aktivitet både på og uden for arbejdspladsen. Og så får du selvfølgelig en solid resultat orienteret løn.

Læs mere om Copenhagen Telemarketing ApS på https://copenhagentelemarketing.dk/job/.