telemarketing job

Tag det i stiv arm med at blive svinet til i et job i telemarketing

Tag det i stiv arm med at blive svinet til i et job i telemarketing

editorial

Nu er det jo helst ikke chefen eller de andre ansatte, der skal mobbe dig eller svine dig til, når du har et telemarketing job.

Den slags skal man melde til ens fagforening, og der er heldigvis kommet fokus på den slags i nyere tid på arbejdspladser, hvor man har retningslinjer for god opførsel.

Desuden ville det også hurtigt sprede sig, at denne arbejdsplads ikke var et godt sted at være ansat.

Vi forestiller os mere det med, at man er ansat til at være telefonsælger, og man så får de ubehagelige, klamme og dumme kunder i røret.

Det er jo en af de ting, som folk godt kan lide ved jobbet: at der er kundekontakt, men den kontakt er ikke altid lige velligt.

Man kan komme ud for mange mærkelige typer, der ikke er flinke ved en, og får man sådan en – eller mange – i røret på en dårlig dag, så kan det sætte sig i en.

De er ikke efter dig, men din jobtitel

I gamle dage var det lettere at få lov til for telefonsælgere at ringe op til folk, uden de havde givet lov til, at man måtte ringe op til en.

I så fald kunne en telefonsælger godt regne med at blive svinet til, blive mødt med drilleri eller sexisme.

For den potentielle kunde var det måske ikke ondt ment, men det kan sætte sig for medarbejderen, og støder man netop på mange af den slags i løbet af ens arbejdstid, så kan det blive ubehageligt for en.

Her skal man huske sig selv på, at man er på et job og yder sit bedste, og folk ikke er efter dig som person.

Det er det samme med journalister, brugtvognsforhandlere og politikkere: folk er måske ikke vilde med arbejdspersonen, men de kender jo ikke privatpersonen.