telemarketing job

Tænk dig godt om, inden du får dig et telemarketingjob

Tænk dig godt om, inden du får dig et telemarketingjob

editorial

Det er egentlig ikke så svært at skaffe sig et job i branchen for telemarketing.

Faktisk ser man tit, at der er en del ledige stillinger af den slags, selvom der er nedgangsperiode i samfundet, fordi man ofte har brug for, at den slags stillinger bliver besat.

Der hænger faktisk et på træet hos https://copenhagentelemarketing.dk/job/ 

Dog er det lige værd at gøre sig en del undersøgelser, før man vælger det sted, man gerne vil arbejde med den slags, for selvom det er helt legalt, så kan man godt lidt sammenligne det med, at hvis noget virker for godt til at være sandt, så hænger det også sådan sammen.

Et eksempel kan være, at man bliver lovet en høj løn eller muligheden for at få sådan en, og så opdager man hurtigt, at det kræver, man arbejder bagdelen ud af bukserne på grænsen til, hvad man kan holde til.

Telemarketing er bestemt ikke for alle

Der kan være en god stemning på selve arbejdspladsen, og man kan godt lide kollegaerne, kantinen, og så er der kort til arbejde, men resten er måske knapt så fedt.

Der forventes et stort salg af en, og man har måske en tavle på arbejdspladsen til at vise, hvem der sælger bedst den dag, uge eller måned.
Og selvom det er ment som en motivation, så ender det ofte med det modsatte af, at man bliver åndet i nakken for ikke at være blandt de personer.

Således bliver barren nogle gange sat lidt for højt for en.

Desuden er alle kunder jo ikke lige hyggelige at tale med, fordi man kan risikere at blive svinet til eller lignende, og den slags skal man måske udholde hver dag.

Derfor skal man gerne være lidt hårdhudet i den branche, hvis man vil overleve i længden.

Har du således, hvad der skal til?