love lingeri

Gode råd om lingeri

Gode råd om lingeri

editorial

Hvordan vælger du den rigtige størrelse lingeri? Det er nemlig ret vigtig for, at det sidder godt, og at du føler dig lækker og komfortabel i det. Men det kan godt være svært at finde rundt i de mange størrelser, som sjældent er de samme fra mærke til mærke.

For selvom alle størrelser burde være ens, så kan der alligevel ofte være forskellige måleskemaer fra produkt til produkt, og de er en god vejledning, når du gerne vil være sikker på at finde den helt rigtige størrelse. For ofte kan du ikke regne med, at de konventionelle størrelser altid passer, og du kan derfor ikke bare købe den størrelse, du gjorde sidst. For måske kører mærket med andre mål, eller også har din krop ændret sig, hvilket er grunden til, at dit målebånd bliver din bedste ven, på din jagt efter pænt og velsiddende lingeri.

Find den rette bh

Den første ting, du skal finde ud af er dine mål. Du kommer nemlig ikke langt uden den rigtige størrelse. Der er to mål, du har brug for, for at finde den rigtige størrelse. For at tage disse mål skal du tage en bh på, som er upolstret, og gerne stå foran et spejl, så du kan følge med i målene. Det er nemlig en fordel for dig at få hjælp fra en ven. Det er vigtigt at målene bliver helt vandrette og at målebåndet ikke laver narrestreger.

Det første mål er vandret under brystet. Dette mål skal helst gerne være stramt, så du får den optimale støtte. Er du dog imellem størrelser, skal du altid gå med den største. F.eks. hvis du måler 78 i omkreds, så skal du have en omkreds på 80 osv. Det andet mål er omkring brystet, altså skålmålet. Her må målebåndet ikke være for stramt, da skålen så risikerer at blive for lille.