love lingeri

Sådan vælger du den rigtige størrelse bh

Sådan vælger du den rigtige størrelse bh

editorial

Når du skal købe tøj, uanset hvilken slags tøj, er det vigtigt, at du vælger den rette størrelse – især med lingeri. Det er dog ikke altid lige nemt, for det er ikke bare at købe den samme størrelse som sidste gang. Det kan nemlig tænkes, at brandet har andre mål, eller det kan tænkes, at du har købt lingeri for længe siden og din krop derfor har været igennem forandringer, uanset om det værende hormonændringer, vægttab eller vægtstigning mm.

Derfor er det bedste, du kan gøre at finde dit målebånd frem og tage dine mål. På den måde er du helt sikker på, at du kan finde den størrelse du skal bruge, ud fra de mål, som tøjet er lavet ud fra. Se evt. noget smukt lingeri på https://www.love-lingeri.dk/.

Hvad skal du vide om at finde den rette bh

Det vigtigste du kan gøre, er at finde dine mål. Der er to mål, du skal kende for at finde den rigtige størrelse. Til dette kan det være en stor fordel for dig, at få en anden person til at hjælpe dig med at tage målene. Det er nemlig vigtigt, at de er præcise. Derfor kan det også være en fordel, at du står i spejlet imens for at tjekke, at målebåndet er helt vandret. Det første mål er omkredsen om dit bryst, under brysterne. Her skal målebåndet holdes stramt. Hvis du er i mellem størrelser, skal du altid runde om. Så hvis du f.eks. har en omkreds på 78, så skal du have en bh med 80 i omkreds. Det andet mål er omkring selve brystet. Her er det vigtigt, at det ikke er alt for stramt. 

Du skal dog være opmærksom på, at du skal bruge måleskemaerne for hvert enkelt produkt, og ikke kun et enkelt, da forskellige modeller, kan have forskellige måleskemaer.