indesign kurser

Lær at skabe flotte tryksager med et InDesign kursus

Lær at skabe flotte tryksager med et InDesign kursus

editorial

Sidder du med ansvaret for firmaets tryksager – for eksempel brochurer, visitkort og flyers? Så er det en god idé at anvende et program som er skræddersyet til formålet, som for eksempel Adobe InDesign.

Hvad er Adobe InDesign?

Adobe InDesign er en applikation som findes i software pakken Adobe Creative Cloud. Adobe InDesign er udviklet til at gøre livet lettere for såvel grafikere som online publishers, som gerne vil fremstille publikationer med et flot layout i høj kvalitet.

Hvorfor skal jeg lære at bruge Adobe InDesign?

Du kan have stor glæde af at lære Adobe InDesign at kende gennem et intensivt kursus, hvis du arbejder med fremstilling af eksempelvis brochurer, pjecer, foldere, flyers eller lignende. Måske har du indtil videre brugt et tekstbehandlings program som for eksempel Microsoft Word til at producere disse tryksager.

Dette er dog langt fra optimalt. Du vil ikke kunne opnå den samme kvalitet i dine print, hvis du ikke benytter dig af redskaber, som er særligt beregnet til denne type arbejde – som for eksempel Adobe InDesign.

Med Adobe InDesign kan du nemt og hurtigt skabe professionelt udseende tryksager eller web publikationer. I Adobe InDesign arbejder du med tekst og billeder som elementer, og dette gør det utroligt nemt at placere begge dele som du ønsker. Du arbejder ubesværet med typografi og skabeloner, så dine layouts bliver ensrettede og flotte. Og så kan du med Adobe InDesign eksportere dine dokumenter til eksempelvis pdf med nøjagtig de specifikationer dit trykkeri eller forlag ønsker. De fleste trykkerier kan fremsende en fil med oplysninger omkring deres foretrukne formater, som kan importeres i Adobe InDesign og anvendes som standard ved pdf eksport.

Det er, med andre ord, utroligt nemt at skabe professionelle tryksager med Adobe InDesign. Og med et Adobe InDesign kursus hos 4D kan du komme rigtig langt – læs mere på 4d.dk